Personlig Trener Zone

Våre produkter er utviklet i tett samarbeid med ledende eksperter, topptrenere og toppatleter og vil derfor være et ypperlig kvalitets-redskap for enhver PT i forhold til test av weaklink, coretrening og funksjonell trening. GYM systemet kombinert med vårt øvrige ekstrautstyr vil skape verdi og glede i enhver PT zone. 

Ved å benytte GYM i en PT zone kan utstyret bli klart og ryddet vekk på få sekunder. Det er også enkelt å henge annet utstyr opp i GYM systemet (som for eksempel boksesekker).

Er du PT eller fysioterapeut og arbeider med personlig trening eller behandling så anbefaler vi ekstrautstyr som Bat og Pulley. Disse to produkter vil uten tvil skape begeistring for både utøver og instruktør og tilfører core-trening og den funksjonelletreningen en helt ny dimensjon

Med vårt slyngesystem Liana er det også enkelt å ta PT timer ute. Liana kan henges opp stort sett overalt, så lenge du har noe å henge tauet rundt. Liana blir levert med en treningspose, slik at du enkelt kan ta den med hvor enn ønsker.