Jungle Sports Studio's er et kompetansesenter hvor vi tilbyr fysioterapi, personlig trening, gruppetrening og utdannelse, på et og samme sted.


HOS OSS FÅR DU:
En grundig fysioterapeutisk utredning og behandling.
Tilpasset treningen til ditt personlige nivå, uansett alder og målsetning.
Et stressfritt miljø hvor vi alltid setter tilstrekkelig tid av til deg og dine behov.
Treningsopptimering  og veiledning, individuelt tilpasset til deg eller din idrettsforening.
Gruppetrening med sertifisert fysioterapeut, hvor alle øvelser tilpasses hver enkelt deltager for både sikker og effektiv trening.
Mulighet for selvstendig trening i våre nye og moderne lokaler.
Profesjonell veiledning i slynger, tilpasset dit individuelle nivå.
Tilgang til alt av Jungle Sports slyngeutstyr og annet funksjonelt treningsutstyr.

I Jungle Sports arbeides det ut fra en modell vi kaller PEM™ som står for Physio Educativ Model. Definisjonen på PEM™: "Evnen til at stimulere og styrke det muskulære - og neuromuskulære system via teoretisk viten og motorisk læring, for igjen å oppnå optimal bevegelseskvalitet."

Med andre ord, har vi et stort fokus på å stimulere og styrke det muskulære og det neuromuskulære system slik at der oppnås et gunstig styrkeforhold og samspill. Dette er helt sentralt i arbeidet med både behandling og treningsopptimering. For å sikre best mulig grunnlag for et behandlings- treningsforløp er en individuell kartlegging/test meget viktig. Her er tid en sentral rolle og derfor tar våre behandlinger i utgangspunktet 60 min.

Fysioterapi - Jungle Sports Fredericia tilbyder fysioterapi til privatkunder, virksomheder, idrætsforeninger og andre der har behov for det.FYSIOTERAPI
Jungle Sports Studio tilbyr fysioterapi til privatkunder, bedrifter, idrettsforeninger og andre som har behov for det. Hos oss starter forløpet med en grundig gjennomgang og en klinisk undersøkelse. Undersøkelsen omfatter en sykehistorie, en grundig bevegelses-analyse, weak-link test og andre spesifikke tester. Dette ses i sammenheng med pasientens livssituasjon, ønsker og mål danner grunnlaget for det videre forløp.

Tid er et nøkkel ord og derfor sørger vi alltid for å sette nok med tid av til pasienten. Vi verdsetter i høy grad viktigheten av kvalitet, oppfølging og individuell tilpasning for et maksimalt utbytte underveis i behandlingsforløpet.

Ofte er veien til målet tilpasset fysisk trening i kombinasjon med manuell behandling.  Våre fysioterapeuter sørger for at du får det riktige opplegg. Vi benytter oss av flere behandlingsstrategier som for eksempel slyngetrening og annen funksjonell trening, manuelle teknikker, samt nålebehandling. 

Holdtræning - Vi tilbyder forskellige specifikke programmer indenfor styrke, senior, graviditet, barsel, stærk ryg, basistræning m.m.Gruppetrening

Vi tilbyr forskjellige spesifikke programmer innenfor styrke, senior, graviditet, barsel, sterk rygg, basistrening m.m. Les mer om våre gruppetreniger under: Vi tilbyr forskjellige spesifikke programmer innen styrke, senior, graviditet, barsel, sterk rygg, basistrening m.m. Det vil løpende tilbys grupper etter behov og etterspørsel og sportsspesifikke programmer etter "sesong". Les mer om våre tilbud under: 

Jungle Senior
Jungle Power
Nakke & Skulder
Gravid
Barselsgrupper
Sterk Rygg
Hofte, Kne & Core

TRENING OG UTVIKLING
Vi har spesialkompetanse innen funksjonell trening og kartlegging av sammenspillet mellom det muskulære og neuromuskulære system.

Personlig- og sportspesifikk trening
For oss handler trening primært om å føle seg godt i sin egen kropp. Vi har spesialkompetanse innen funksjonell trening og hos oss har du mulighet for tett, individuell oppfølging og tilrettelegging. Du kan også velge å trene i grupper eller alene. Alle våre gruppetreninger bygger på at man får sitt opplegg individuelt tilpasset, selv om man trener i fellesskap med andre. Uansett om du ønsker å gjennomføre et maraton, forbedre deg generelt, få inspirasjon til trening eller bare ønsker å komme i bedre form, er vi klar til å hjelpe deg!

Hos Jungle Sports Studio har du mulighet for at optimere din trenings hverdag. Det gjelder både eliteutøveren så vel som mosjonisten. Vår intensjon er å hjelpe deg med å bli godt nok trent etter ditt mål og ønske. Ved å trene spesifikt på de grunnleggende egenskaper som er en forutsetning for sporten, vil man kunne heve kvaliteten i sin trening og øke toleranseevnen for belastningen.  Herved får du et større trenings utbytte og øker sjansene for å nå din målsetning.