Gruppetrening

Ta alle de gode aspekter fra en gruppetreningstime som musikk, sosiale relasjoner og instruktør, uten å måtte gå på kompromiss med at treningen er 100% tilpasset den enkelte utøvers nivå under hele timen.

Med JUNGLE SPORTS gruppetrening tilpasses hver øvelse den enkelte utøvers treningsnivå som en naturlig del av gruppetimen. Det betyr at hver enkelt oppnår et optimalt treningsutbytte uansett kjønn, alder eller treningsnivå samtidig som de får oppleve gleden og motivasjonen ved å trene sammen med andre. Med andre ord vil kundene dine få det beste fra to verdener. Her kan du se en video som viser hvilke muligheter du får med Gym. Klikk her

 

.

Kombiner for bedre resultater

Kombiner andre typer trening med slyngetrening og opplev hvordan dette sammen skaper en effektiv trening som gir bedre resultater og samtidig forebygger skader. Derfor er slynger også et viktig redskap for mange terapeuter, personlige trenere og toppidrettsutøvere.

 

 

Produkter

JUNGLE SPORTS har som eneste produsent utviklet det unike skinnesystemet GYM for bruk til gruppetrening og PT-områder.

 

 

Systemet gjør det mulig å utnytte treningslokalene optimalt. Med GYM er det enkelt å arrangere gruppetrening, og om ønskelig kan medlemmer gis tilgang til utstyret utenom gruppetimer slik at senteret kan tilby et større areal for egentrening. Dette gir bedre utnyttelse av eksisterende lokaler, og gir samtidig nye treningsmuligheter for medlemmer og PTer

 

 

GYM Manual er enkel å justere manuelt med vårt Quick release and lock-system. Slyngene kan bli trukket ut i løpet av sekunder og er like enkel å rydde bort igjen når området skal brukes til andre formål.

GYM-systemet kan seriekobles og kappes som betyr at lengden på profilene enkelt kan tilpasses til aktuelt gruppetreningsrom eller PT-område. Vi har takfeste som støtter takhøyde på opptil seks meter, men kan også leveres med veggfeste eller stående på gulv. GYM systemet er tilgjengelig i 3 forskjellige standardlengder, men kan også leveres i spesialtilpasset lengde om ønskelig. Systemet leveres enten med vårt Box- eller Liana-system.

  • 2.3 meter inkluderer to komplette treningssystem
  • 4.5 meter inkluderer tre komplette treningssystem
  • 5.8 meter inkluderer fire komplette treningssystem